Cart
0

Checkout

0 items - €0,00

  • €0,00 × 0
Checkout Checkout: €0,00

Volendam & Marken in 1 dag

Volendam & Marken in 1 dag

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam en Marken met dit compleet verzorgde dagarrangement. Inclusief koffie met gebak, boottocht, lunch, foto en Puzzeltocht het Geheim van Volendam.

10:30 - 11:15: Ontvangst met kopje koffie of thee en gebak

In een gezellig restaurant direct aan de Volendamse haven heten wij jullie van harte welkom. Wij serveren voor iedereen een kopje koffie of thee met gebak. Ook krijg je meer informatie over het dagarrangement.

11.15 - 11:45: Boottocht Volendam Marken

Welkom aan boord! Jullie maken een prachtige vaartocht naar het voormalig eiland Marken. Tijdens de tocht geniet je van het prachtige uitzicht op de de havens van Volendam en Marken en andere schepen.

11:45 - 13:15: Verken Marken

Tijd om Marken eens goed te verkennen. Onze Verkenningstocht leidt je langs alle mooie plekjes van Marken, zoals het Kijkhuisje, de authentieke gereformeerde kerk, de kleurige huizen op palen, het winkeltje van Sijtje Boes en natuurlijk de gezellige oude vissershaven.

13:15 - 14:15: Lunch Marken

In een restaurant aan de haven van Marken gaan jullie aan tafel voor een smakelijke lunch. Deze lunch bestaat uit soep, drie smakelijke belegde broodjes en een kopje koffie of thee.

14:15 - 14:45: Boottocht Marken - Volendam

Na de lunch stap je weer aan boord en vaar je terug naar de haven van Volendam.

14:45 - 15.15: Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.

15.15 - 17.15: Puzzeltocht Het Geheim Van Volendam

Ontdek het Geheim van Volendam. Het Geheim Van Volendam is een verrassende puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam. Wanneer je bij alle locaties de juiste antwoorden vindt, ontdek je Het Geheim van Volendam. Zeker is ook dat je na deze Puzzeltocht meer van Volendam weet dan een gemiddelde Volendammer, want in de Puzzeltocht vind je veel leuke weetjes.

This offer includes:

Geheel verzorgd dagarrangement met Volendam Events